Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCG

Saopštenje Predsjednika Skupštine OSCG

Kao predsjednik Skupštine Odbojkaškog saveza Crne Gore, neko ko je dugo u ovom sportu, imam obavezu da obrazložim svoj postupak na sjednici održanoj 23.jula.

Sjednica je išla svojim tokom do tačke imenovanja predsjednika, kada se za diskusiju javio g-din Milan Marković i dobio riječ. G-din Marković je u uvodnom dijelu svog izlaganja uputio niz ličnih opaski na račun predsjednika OSCG Cvetka Pajkovića, a znajući da postoji netrepeljivost između njega i g-dina Pajkovića već duže vrijeme, pokušao sam na početku njegovog izlaganja da spustim tenzije. Prepoznajući da u nastavku izlaganja će to preći u neki lični obračun između njega i Pajkovića, nekoliko puta sam pokušao da opomenem tražeći od njega da se ispoštuje skupštinska procedura.

To je bio jedini moj “grijeh” koji je nastao iz želje da ne narušimo rad i ugled Skupštine OSCG, koji ovaj dom treba da ima i zaslužuje.

Istakao bih i da sam ja cijelo vrijeme, od 2006.godine, odnosno od obnove nezavisnosti Crne Gore i formiranja Odbojkaškog saveza Crne Gore, posvetio radeći u muškoj reprezentativnoj odbojci, pokušajući da prenesem znanje koje sam stekao radeći sa našim poznatim i priznatim trenerima, kako u klubu, tako i u reprezentaciji, i da je sav moj rad bio na volonterskoj ili dobrovoljnoj osnovi, odnosno da za svoj rad nisam primao nikakvu naknadu, a neka kulminacija tog rada sa mladim igračima je i osvajanje zlatne medalje na Balkanskom prvenstvu sa juniorskoj reprezentacijom 2019.godine.

Na kraju bih naglasio, da ja, Zoran Vukčević, nisam ničiji servis i marioneta, ni g-dina Pajkovića, ni bilo koga, a to dobro zna i g-din Marković iz naše dosadašnje saradnje i druženja.

Ovim putem završavam svaku dalju prepisku na ovu temu, a spreman sam da u ličnoj komunikaciji odgovorim na bilo koje postavljeno pitanje od strane delegata Skupštine OSCG, Saveza ili g-dina Markovića.

Predsjednik Skupštine OSCG

Zoran Vukčević