Razno

Galeb otputovao u Makarsku

ŽOK Galeb učestvovaće na 13-om međunarodnom memorijalnom turniru KATE Erceg – Makarska 2015. Ovo je osmo učešće Galeba na pomenutom turniru u Hrvatskoj, a pored Galeba iz Crne Gore učestvovaće i OK Rudar iz Pljevalja.

Galeb će nastupiti sa mladom selekcijom i pokušaće pružiti što bolje partije u konkurenciji 12 klubova iz Hrvatske, Bosne, Crne Gore i Slovenije, kaže se u saopštenju koje je poslao ŽOK Galeb.

Koliko su pozitivna iskustva sa učešća na turnirima u Makarskoj, potvrđuje i podatak da su u Makarskoj do sada pored Galeba i Rudara, iz Crne Gore učestvovali i odbojkaški klub Herceg Novi, Gimnazijalac, Morača i Budućnost.

Predvođene trenerom Nikolom Masoničićem, u Makarsku su otputovale sledeće igračice: Teodora Čavić, Maja Olujić, Ivana Đukić, Albiona Kovačević, Ivona Vojvodić, Nikoleta Vujović, Lana Vujošević, Marijana Mumović, Marijana Mašanović i Petra Kostić.

Sa ekipom su u Makarsku otputovali i prijatelji kluba Slobodan Knežević – Pendrek i reprezentativac Crne Gore Simo Dabović.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Symptoms of erectile dysfunction in young males|Xenadrine weight loss supplement|Cannabis coconut oil infused gummy bears
Back to top button