Mlađe kategorijeOSCGPodgoricaŠkola odbojke

O.K. Akademija uskoro počinje sa radom

Akademija je novoformirani odbojkaški klub na teritoriji Podgorice koji će se isključivo baviti radom sa mladjim kategorijama (dječaci i djevojčice od 9-14 godina).

Klub je oformljen na inicijativu bivših reprezentativaca SCG Milana Markovića i Časlava Peroševića, koji će upravljati klubom, kao i radom sa djecom.

Akademija će zvanično početi sa radom od 1. oktobra a treninzi će se održavati u O.Š. “Dragiša Ivanović” kao i u O.Š. “21. maj”.

– Naš glavni cilj je da pokušamo da približimo odbojku kao sport djeci i njihovim roditeljima, shodno tome poslednjih 10-tak dana obišli smo nekoliko škola i družili se sa djecom na časovima fizičkog i veoma smo zadovoljni prvim reakcijama.

akademija

“Bavljenje odbojkom u mlađim uzrastima je izuzetno korisno za djecu prije svega zbog razvoja motoričkih sposobnosti kao i brzine i gipkosti, mi ćemo sve to pokušati da im  prikažemo na jedan nov i savremen način kako bi se djeca kroz trening i igru upoznala sa sportom i sto je najvažnije imala pravilan sportski i društveni razvoj u godinama kada im je to najpotrebnije”, zaključili su iz O.K. Akademija.

Prijave se mogu izvršiti na br. telefona: 067 366 845 i 067 202 181.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

524 Origin Time-out

524 Origin Time-out


cloudflare-nginx
| 524 Origin Time-out

524 Origin Time-out


cloudflare-nginx
| 524 Origin Time-out

524 Origin Time-out


cloudflare-nginx
Back to top button