KadetkinjeSlajder

Radusinović odredio konačan spisak kadetkinja

Selektor ženske kadetske reprezentacije Crne Gore Marko Radusinović odredio je konačan spisak putnica za Izvorani, Rumunija gdje će se održati Balkansko prvenstvo u ovoj kategoriji (1-5.jula).

Naša reprezentacija će se takmičiti u okviru grupe A sa selekcijama Rumunije, Moldavije i Makedonije. U grupi B, takmičiće se Srbija, Bugarska, Grčka i Turska.

“Prethodnih 9 dana smo iskoristili da poradimo na nekim tehničko-taktičkim detaljima  i da uigramo ekipu. Ovo je tek naša druga zajednička akcija tako da nedostaje treninga, kontrolnih pa i zvaničnih utakmica. Nadamo se da ćemo to uspjeti kompezovati jednom veoma dobrom atmosferom koja vlada u našem taboru kako na terenu tako i van njega. Radi se o jednom veoma perspektivnoj generaciji koja će svoj kvalitet pokazati u narednim sezonama. Na Balkanskom šampionatu nalaze se čak 4 ekipe učesnice E.P, kao i vicešampion Evrope, stoga  o rezultatima je nezahvalno razgovarati. Ono što možemo garantovati je da ćemo svaku utakmicu odigati hrabro i maksimalno motivisano. U tome su nam pomogli nevjerovatni uspjesi muške i ženske seniorske reprezentacije, kojima ovom prilikom čestitam. Nadamo se da će u narednim danima stizati pozitivne vijesti o uspjesima reprezentacije i iz Slovačke i iz Rumunije” – izjavio se Marko Radusinović, selektor kadetkinja Crne Gore.

Tehničari :

Dušanka Petrović (Rudar)

Marija Vukićević (Morača)

Primač/Korektor:

Katarina Budrak (Morača)

Teodora Čavić (Galeb)

Jovana Vukčević (Morača)

Dijana Vuković (Luka Bar)

Lana Vujošević (Galeb)

Ivona Nedić (Nikšić)

Srednji blokeri:

Tijana Kruta (Luka Bar)

Tamara Vučetić (Rudar)

Ana Pavićević (Nikšić)

Liberi:

Melisa Cenović (Luka Bar)

Uz selektora Radusinovića, na put će krenuti i pomoćni treneri Nikola Masoničić i Ivica Šćekić.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

524 Origin Time-out

524 Origin Time-out


cloudflare-nginx
| 524 Origin Time-out

524 Origin Time-out


cloudflare-nginx
| 524 Origin Time-out

524 Origin Time-out


cloudflare-nginx
Back to top button