Prva liga (Ž)Prvenstvo

Rudar – Nikšić 3:0

Rudar – Nikšić 3:0 (25:20, 25:10, 25:12)

Dvorana: SC „Ada“. Gledalaca oko 400. Sudije: Milorad Delić i Jelena Mitrović (Podgorica).

Rudar: Posuka, Božović, M. Vučetić, Lečić, Svrkota, Dragaš, A. Petrović, T. Vučetić, D. Betrović, Drobnjak. Libero Đurović. Trener Nataša Marković.

Nikšić: Nikolić, Petrović, Nedić, Tvrdišić, Đuričić, Sarić, Rajković, Mišović. Libera Radulović i Milović. Trener Slavko Bojić.

Nakon prvog seta činilo se da će Rudar teško doći do tri boda, jer su Nikšićanke, u tom setu, dva puta stizale prednost domaćina koji je imao pet poena prednosti. U finišu seta Nikšić je i prestigao AOK Rudar, bilo je 19:18, ali se ispostavilo da je to bilo sve od gostujućeg tima na ovoj utakmici. Nakon tajm auta Nataše Marković Rudar je uspio da dođe do svoje prepoznatljive igre, a došla je do izražaja razlika u kvalitetu. Do kraja, na momente atraktivnom igrom, Rudar je lagano osvojio dva seta. Na karaju trener domaćina Nataša Marković dala je šansu igračicama sa manjom minutažom tokom prvenstva.

Izuteno sam ponosna na svoju ekipu, koja je nakon prvog seta pokazala kvalitet i došla do bodova. Takođe sam zadovoljna činjenicom da su šansu dobile odbojkašice sa manjom minutažom, a ono što nas je sve obradovalo je povratak Anđelije Petrović u tim nakon povrede skočnog zgloba. Vratile smo se ponovo na pobjednički kolosjek i nastavili smo tamo gdje smo stali u predhodnom kolu”, kazala je Marković.

Jedna od boljih u timu Nikšića bila je Aleksandra Sarić koje nije bila zadovoljna onim što je njen tim prikazao u Pljevljima.

“Iako smo izgubile prvi set ne mogu da budem nezadovoljna onim što smo prikazali u tom setu, ali sve ostalo je za zaborav. Loše smo odigrale preostala dva seta, jer sam sigurna da možemo mnogo bolje. Sasvim zasluženo Rudar je osvojio tri boda i ja im na tome čestitam, kazala je Sarić.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

penis enlargement online|Breast cancer medication that causes weight loss|What is plus cbd oil
Back to top button