dodjelaDodjele loptiEKO MINI ODBOJKANovostiSlajderSlike

Svečano počela 3.sezona “Jugopetrol EKO mini odbojke”! (FOTO)

Jugopetrol EKO mini odbojka svečano je počela svoju 3.sezonu, uz sponzorstvo kompanije Jugopetrol i podršku Ministarstva Sporta Crne Gore.

Takmičenje su otvorili predsjednik OSCG Cvetko Pajković, predsjednik Crnogorskog olimpijskog Komiteta Dušan Simonović i marketing menadžer kompanije Jugopetrol Dunja Zeković Đonaj. Otvaranju su prisustvovali i predstavnica Ministarstva sporta Snežana Ivanović i naš proslavljeni trener Igor Kolaković, a takođe i veliki broj djece i roditelja.

Prisutne je prvo pozdravio Cvetko Pajković, predsjednik OSCG, koji je istakao da mu je drago što ove godine će još više djece učestvovati u projektu Odbojkaškog Saveza Crne Gore.

“Nadamo se da će ovaj projekat trajati još dugo vremena”, kazao je Pajković i poželio djeci koja učestvuju u takmičenju srećno nadmetanje i da se nada da će i u budućnosti biti uspješni odbojkaši i odbojkašice, koji će  jednog dana predstavljati Crnu Goru.

Predsjednik COK Dušan Simonović istakao je da mu je drago što je ovakav projekat pokrenut u Crnoj Gori, a iskoristio je i priliku da čestita kompaniji Jugopetrol koja je prepoznala značaj ove manifestacije i poželio srećan početak takmičenja.

Marketing menadžerka Jugopetrola Dunja Zeković Đonaj takođe se obratila prisutnima.

“U ime Jugopetrola AD, kompanije u sastavu korporacije Hellenic Petroleuma želim da vas pozdravim, prije svega vas djeco, koji ste najveća pokretačka snaga i energija budućnosti. Energija budućnosti je inače naš kompanijski slogan. Iz razloga što vi predstavljate pravu energiju budućnosti odlučili smo da i u ovoj sezoni podržimo ovaj sjajan projekat. Srećno!”, kazala je Dunja Zeković Đonaj.

U ime Odbojkaškog saveza Crne Gore Cvetko Pajković, predsjednik, uručio je u ime kompanije Jugopetrol Dunji Zeković Đonaj simboličan poklon – odbojkašku loptu, za jubilej 70 godina postojanja Jugopetrola.

Zeković Đonaj, Ivanović, Simonović, Kolaković i Pajković podijelili su preko 120 lopti za klubove učesnike takmičenja, koje je obezbijedio Odbojkaški savez Crne Gore i to:

Dunja Zeković Đonaj, ispred kompanije Jugopetrol, koja je sponzor ovog takmičenja, uručila je lopte klubovima: Morača, Mladost Tivat i Mrkojevići,

Snežana Ivanović, predstavnica Ministarstva sporta uručila je lopte odbojkaškim klubovima: Albatros, Nikšić i Gorštak,

Duško Simonović, predsjednik COK, uručio je lopte klubovima: Akademija i Bar Volley,

Igor Kolaković, naš proslavljeni trener, a sada selektor Irana, uručio je lopte klubovima: Budućnost Capital Plaza, Budućnost Bemax,

Cvetko Pajković, predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore uručio je lopte klubovima: Mediteran, Top Volley.

Odbojkaški Savez Crne Gore je takođe podijelio klubovima majice takmičenja za svu djecu koja učestvuju, a troškove takmičenja snosiće OSCG, uz pokroviteljstvo Jugopetrola i podršku Ministarstva sporta.

Ove sezone takmičiće se čak 44 ekipe u muškoj i ženskoj konkurenciji 9-12 godina.

Kod djevojčica prijavljeno je 25 ekipa u kategoriji 2005/2006 godište, 12 ekipa
u kategoriji 2007/2008 godište, dok je kod dječaka u kategoriji 2005. godište i
mlađi prijavljeno 7 ekipa.

Takmičenje će se igrati svake nedelje u Gimnaziji “Slobodan Škerović”, u Podgorici.

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Man injects viagra pictures|Keto diet pills amazon reviews|Cbdfx hemp gummy bears review
Back to top button