SeniorkeSlajder

Dragan Nešić selektor odbojkašica!

Dragan Nešić novi je selektor ženske odbojkaške reprezentacije Crne Gore, odlučilo je predsjedništvo OSCG. Dogovorena je saradnja na godinu uz mogućnost produžetka saradnje. Pomoćni trener u stručnom štabu „A“ tima biće Milan Marković, aktuelni selektor kadetske reprezentacije, a o kondicionoj pripremi odbojkašica brinuće Nenad Đurović.

Nešić (45 godina) je na prošlogodišnjem prvenstvu Evrope bio selektor reprezentacije Bugarske, a ranije je bio i selektor juniorske reprezentacije Srbije. U bogatoj karijeri trenirao je Crvenu Zvezdu, Obilić, italijanske klubove Modena, Renauto Bari, Figurela Firenca, Karmanjola, Kasale Monferato, Tena Santeramo, Monteskjavo, Spes Koneljano, turske Galatasaraj, Kanakal Beledije i Bursu, a u Rumuniji CSM Targovište.

dragan nesic

Ženska seniorska reprezentacija igraće u septembru u drugoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, sa selekcijama Bugarske, Rumunije i Švajcarske. Prvi turnir je 15-18.septembra u Bugarskoj (Sofija), drugi je nedjelju kasnije u Rumuniji (Pjatra Neamt).

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

524 Origin Time-out

524 Origin Time-out


cloudflare-nginx
| 524 Origin Time-out

524 Origin Time-out


cloudflare-nginx
| 524 Origin Time-out

524 Origin Time-out


cloudflare-nginx
Back to top button